Klik hier om terug te keren naar de startpagina
Tarwegras & Kiemgroenten
  print deze pagina | deze pagina doorsturen
Kiemgroenten


Volkskrant Magazine over Cressen »

Kiemgroenten zijn super gezond! Je had waarschijnlijk nooit verwacht dat zo'n klein plantje ontzettend veel nuttige stoffen bevat. Naast vitamine C en A bevatten kiemgroenten ook mineralen zoals bijvoorbeeld Calcium, maar ook gezonde eiwitten en weinig vet.

Doordat kiemgroenten hele jonge plantjes zijn, bevatten ze in dit stadium meer voedingsstoffen dan ze ooit zullen krijgen. Dat betekend dat je met het eten van de kiemen, de plant op het meest vitale moment van de groei eet.

Daarnaast zijn de kiemen van de verschillende soorten zaden gemakkelijk te verteren. Dit komt doordat de koolhydraten in de zaden tijdens het kiemen worden omgezet in enkelvoudige suikers.

Net als tarwegras bevatten kiemsoorten vele anti-oxidanten die er voor zorgen dat vrije radicalen (schadelijke stoffen) in je lichaam geneutraliseerd worden.


De goedkoopste en veiligste manier om uw eigen superverse kiemgroenten te kweken is de teelt op een eenvoudig en functioneel kiemsysteem van Living Foods. De kiemzaden die te koop zijn in onze webshop zijn van het merk A. Vogel en zijn 100% biologisch.

Klik hier om deze produkten te bestellen in onze webwinkel: http://shop.livingfoods.nl/shop//

 

De garantie van een schoon produkt, biologisch, mineraalrijk, gezond en vitaliserend: Kiemgroenten geteeld op water in combinatie met 90+ Solution!

Eenvoudig te bestellen via onze webshop die 7 dagen per week open is.Waarom kiemzaden van Living Foods?
De kiemzaden die je in de Living Foods webshop kunt krijgen zijn van het gerenommeerde merk A.Vogel. Dat betekend niet alleen dat je streng gecontroleerde zaden krijgt, maar ook dat ze biologisch zijn, zonder sporen van bestrijdingsmiddelen.

De gewone zaden die je in de winkel kunt krijgen zijn niet geschikt om te laten kiemen. Speciale kiemzaden zijn anders gekweekt zodat de zaden sneller kiemen en beter smaken. Vooral Biologische zaden worden aangeraden omdat je dan 100% zeker weet dat er geen chemische bestrijdingsmiddelen zijn gebruikt.

Kiemen worden al duizenden jaren in veel culturen gegeten. Taugé is waarschijnlijk één van de meest bekende soorten. Het is een mooi, veelzijdig plantje, met eindeloze mogelijkheden op culinair gebied. Je kunt ze natuurlijk ook heel goed zo opeten.

Met de Living Foods kiemkas heb je binnen no-time een minikas vol met heerlijke en gezonde kiemgroenten. Het is niet alleen leuk om zelf zaden te laten kiemen, maar ook nog eens super gemakkelijk.


 
 
 
 
 
 

Home  |  Disclaimer  |  Privacy policy